2022-07-24
3-Course Lunch Set $178 (+$18)前菜:西西里蕃茄醬西班牙肉丸 👍🏻好食!好香Basil味!肉丸唔會死實實,加埋茄醬酸酸甜甜好開胃!主菜:龍萵明太子忌廉大蝦扁意粉 👍🏻有啲搞笑係感覺唔係明太子味而係另一種味。。份子料理?!🤣但係係好食嘅!好香好creamy!隻蝦又大隻又爽口!甜品:是日蛋糕(朱古力蛋糕) 👍🏻朱古力味超濃郁!!成個cake一啲都唔乾,超級無敵好食呀!!!飲品:抹茶牛奶 (+$18) 👌🏻拉花好令!奶味好重不過略嫌抹茶味爭啲。。3-Course Lunch Set $178 (+$74)前菜:煙三文魚伴溫泉蛋 👍🏻食落幾香,可惜溫泉蛋略嫌過熟,而煙三文魚正常發揮~主菜:慢燒美國牛胸腹 (+$38) 👎🏻點。。點解咁似燒鵝嘅??😧今次真係份子料理,我地2人都覺得極似燒鵝味!無論係個醃制味道定口感肉質都真係似足八成。計燒鵝黎講其實味道ok,不過一心加錢想食牛嘅就不了。🤣甜品:意大利提拉米蘇(+$18) 👍🏻可可/咖啡味偏淡,但整體都係好食!個cake好鬆軟呀~飲品:Flat White(+$18) 👌🏻味道正正常常冇乜特別啦~總結:埋單連加一$493
前菜:西西里蕃茄醬西班牙肉丸 👍🏻
主菜:龍萵明太子忌廉大蝦扁意粉 👍🏻
甜品:是日蛋糕(朱古力蛋糕) 👍🏻
飲品:抹茶牛奶 (+$18) 👌🏻
拉花好令!奶味好重不過略嫌抹茶味爭啲。。
前菜:煙三文魚伴溫泉蛋 👍🏻
食落幾香,可惜溫泉蛋略嫌過熟,而煙三文魚正常發揮~
主菜:慢燒美國牛胸腹 (+$38) 👎🏻
甜品:意大利提拉米蘇(+$18) 👍🏻
可可/咖啡味偏淡,但整體都係好食!個cake好鬆軟呀~
飲品:Flat White(+$18) 👌🏻
味道正正常常冇乜特別啦~
總結:埋單連加一$493,以西式套餐黎講,又有甜品又有野飲,我會話係超抵既! (唔計要排一個鐘隊的話。。記得手機APP拎定飛先呀!)