2025-02-12
今次去呢間日式居酒屋串燒店係好多區都有分店而且名氣好高添!同朋友就選擇左係旺角嘅分店一齊chill嚇喇~😎店舖環境舒適,座位相隔唔會太近,我哋7:30去到都已經座無虛席!🤩食物選擇有好多~朋友都急不及待拎起點餐紙揀嘢食先~🤤焦糖青蘋果鵝肝多士🍞($108)係呢度嘅招牌菜之一,鵝肝外皮焦脆,內裏嫩滑,散發住一股油香,配合青蘋果嘅酸甜去除油膩!😋雞皮墨魚滑🐔($38)雞皮嘅脆皮油香,墨魚滑口感彈牙,墨魚味重,兩種口感同時擁有,必食之選!👍🏼明太子飯團🍙($38)近期嘅期間限定,明太子包圍住整個飯團,烤到微焦勁香口,非常惹味!😍鹽燒雞皮🐔($22)雞皮好似薯片咁鬆脆可口,配合少少鹽味好食到停唔到!🤩我哋都仲叫咗多款唔同嘅串燒🍢,質素都非常之高,當中豚肉日式蘋果卷同埋A4和牛都好有驚喜,另外呢度嘅鰻魚炒飯絕對值得推介,大胃王嘅朋友都唔怕淨係食串燒會唔飽!🤣
焦糖青蘋果鵝肝多士🍞($108)
雞皮墨魚滑🐔($38)
明太子飯團🍙($38)
鹽燒雞皮🐔($22)
雞皮好似薯片咁鬆脆可口,配合少少鹽味好食到停唔到!🤩