食完叻沙湯麵,過左隔離試呢間聞說用日本麵粉做可麗餅話好似藝術品嘅人氣店!落單時已講明要等半小時!同家姐揀左焦糖吉士$48 share食,入面有cream、吉士、芝士🧀️面層見佢只係用白砂糖火槍燒成,可麗餅皮薄煙韌軟綿,入面三種味道mix埋再加左啲榛子🌰碎粒,增加口感,我平時好少食可麗餅,不過我覺得冇生果冇配料食有啲單調,即係千層蛋糕咁,但千層冇咁摺法食落好似好食啲。總括來說,可以一試,特別推介喜歡食毛巾蛋糕同cream嘅朋友!+$20 叫左一樽士多啤梨🍓冰茶,不錯嘅士多啤梨味!係我日本飲過嘅士多啤梨冰紅茶味😍入面有塊檸檬乾,只係個樽口其大,再浪費要用支飲管,而佢又比支粗飲管😅搞到我飲第一啖噴左出嚟🫣可憐的姐姐
落單時已講明要等半小時!
焦糖吉士
焦糖吉士