2022-11-17
有同事介紹呢間位於荔枝角嘅日本鐵板燒餐廳,足足訂座超過一個月先嚟到試佢嘅中午Omakase😎 我哋叫咗一份法國鵝肝同埋北海道帶子lunch menu套餐首先有沙律一份食材非常之新鮮同大件!😍😍😍每份套餐呢都會有一份燒銀鱈魚,師傅燒得剛剛好,肉質嫩滑,魚皮脆卜卜,非常好味!😌 推介指數:😋😋😋😋😋(5個😋為滿分)北海道帶子,師傳加左湯汁落去燒,仲帶紫菜絲,食材新鮮無得輸,配埋呢個精華,食到我lam lam 脷呀!😍😍😍推介指數:😋😋😋😋😋(5個😋為滿分)法國鵝肝多士,簡直以驚艷黎形容!餐廳老闆以本傷人呀!大大件,一開二兩份分都好夠食!一咬滿口香濃既鵝肝油,多士沾滿餘香,好味到只得天上帶既美食😙😙😙 講起都想再去食過🫣🫣🫣🫣🫣推介指數:😋😋😋😋😋(5個😋為滿分)中間間場有一塊蜜糖燒多士都好好味呀推介指數:😋😋😋😋😋(5個😋為滿分)多戲肉出場-肉眼薄燒夾住啲蔥花,燒得剛剛好,肉味濃,肉質嫩滑,一人有好多件,絕對夠飽肚啊!😌😌😌推介指數:😋😋😋😋😋(5個😋為滿分)俾我哋叫咗個美國特級牛柳,配上香口嘅旋片,呢個絕對值得encore🤩🤩🤩推介指數:😋😋😋😋😋(5個😋為滿分)粒粒金黃炒飯👍🏻👍🏻👍🏻
我哋叫咗一份法國鵝肝同埋北海道帶子lunch menu套餐
首先有沙律一份
食材非常之新鮮同大件!😍😍😍
中間間場有一塊蜜糖燒多士都好好味呀
粒粒金黃炒飯👍🏻👍🏻👍🏻
足料炒雜菜
推介指數:😋😋😋😋😋(5個😋為滿分)
最後有麵豉湯、咖啡同甜品作結,大滿足!
一定要encore既一間店🤗🤗🤗