2023-04-09
呢間以澡堂聞名既韓式餐廳應該無人會覺得陌生😍因為都成日見有唔少blogger打卡影相🧖🏼♀️所以我都成日心念好想去試一試,今日終於揾到機會🧜🏻♂️。🐒晚市韓式豬肉包菜套餐💰$328👉🏻前菜👉🏻生菜包豬肉配自家製醬汁(2人用)👉🏻炸雞-新甜辣半份👉🏻奶醬多+$38👉🏻Coke Zero👉🏻百香果水果茶特飲+$8 如果2個人都好建議嗌呢個set,因為都好豐富又可以更加抵食👍🏼仲可以以優惠價加配埋甜品🍮正中我下懷☺️又有藉口食甜品生菜包豬肉有唔少配菜可以包肉,塊塊菜都好新鮮🥬醬料配埋五花肉咁包住一啖食,勁滿足Set中仲會包埋一款炸雞🍗而除左甜辣外,我地仲嗌埋韓式柚子味,半份大概有5件左右,都係無骨炸雞🐥啖啖肉。🐒炸甜薯拉絲芝士條💰$58🐒炸雞-韓式柚子半份💰$88🐒炸韓國午餐肉條💰$58小食黎講必食既就緊係炸午餐肉條🐷雖然好唔健康但相信無人可以抗拒😏不過我最愛都係炸甜薯拉絲芝士條🧀第一次食甜薯配芝士,甜甜既外皮包住熱辣辣既芝士🍠。🐒韓式辣醬拌麵💰$98平時水冷麵就食得多,反而辣醬拌麵就少見🍜既然見到就唔可以錯過☺️佢會有把剪刀附上,等大家更方便食用都十分有韓國風味🇰🇷辣度只係bb辣,相信大家都可
🐒晚市韓式豬肉包菜套餐💰$328
👉🏻前菜
👉🏻生菜包豬肉配自家製醬汁(2人用)
👉🏻炸雞-新甜辣半份
👉🏻奶醬多+$38
👉🏻Coke Zero
👉🏻百香果水果茶特飲+$8
如果2個人都好建議嗌呢個set,因為都好豐富又可以更加抵食👍🏼仲可以以優惠價加配埋甜品🍮 正中我下懷☺️又有藉口食 甜品
🐒炸甜薯拉絲芝士條💰$58
🐒炸雞-韓式柚子半份💰$88
🐒炸韓國午餐肉條💰$58
🐒韓式辣醬拌麵💰$98
平時水冷麵就食得多,反而辣醬拌麵就少見🍜既然見到就唔可以錯過☺️佢會有把剪刀附上,等大家更方便食用都十分有韓國風味🇰🇷辣度只係bb辣,相信大家都可以接受
🐒焦糖鮮奶咖啡(熱)💰$42