2022-06-08
小店環境唔算好大,但裝修得幾文青feel有啲打卡位,食物方面幾多選擇、味道中上,唔算超高質但一定唔係伏🤣▪️ All day breakfast 抗疫優惠$98▪️食物包括:雞骨腸、煙肉、煙三文魚、野菌、香草扒蕃茄、玉子燒、胡麻醬沙律、牛角包。份量比一般餐廳嘅ADB多,最特別嘅係有雞骨腸同玉子燒😍!雞骨腸顧名思義係中間有條骨嘅腸,第一次食覺得幾新奇🤣 日式玉子燒上面有明太子嘅醬,好好食!▪️ 明太子蟹棒海膽意粉 抗疫優惠$98 ▪️有冇人好似我哋咁,如果喺menu見到「明太子」同「海膽」就忍唔住要叫🤣 呢個明太子意粉味道不過不失,唔係我哋食過最香明太子味嘅,不過配料都幾豐富,海膽都算creamy,抗疫價嚟講係好抵食!▪️ 餐湯及麵包 +$12▪️餐湯係勁多餸嘅粟米湯,而麵包係sourdough唔係一般法包,幾有心思~
▪️ 明太子蟹棒海膽意粉 抗疫優惠$98 ▪️
▪️ 餐湯及麵包 +$12▪️