生日🎂~朋友特意帶我來這家人氣pancake店慶祝[,店鋪不設訂位,只能walk in 排隊。我們下午到,因為疫情關係,所以只能隔左坐,所以輪候時間比較長,大概排了45分鐘左右~梳乎厘班㦸甜度啱啱好,忌廉好滑,班㦸同日本d差唔多,好鬆軟好有蛋香。口感綿密,好有空氣感,令人回味無窮,推薦👍👍龍蝦沙律 🦞🥗龍蝦肉質相當鮮美多汁,份量十足並已經拆肉食用好方便,除左一大件鉗肉外底下更有滿滿的龍蝦碎,配三文魚子、牛油果、粟米和蛋等材料豐富,色彩繽紛,望到都覺得好吸引!沙律醬可以揀明太子醬或日式胡麻醬,兩種沙律醬都各有特色,連平時唔鍾意食🥗既我,都停到停唔到口🤪🤪黑松露忌廉意粉黑松露同意粉嘅份量都幾多,黑松露味十分香濃配上濃濃的忌廉汁,成碟意粉好creamy ,味道配合得好好👍芒果沙冰$45上面嘅cream好厚實,下面嘅芒果沙冰好fresh,唔似化學成份,係真係用芒果黎整。

梳乎厘班㦸

龍蝦沙律 🦞🥗

黑松露忌廉意粉
黑松露同意粉嘅份量都幾多,黑松露味十分香濃

芒果沙冰$45
45 分鐘 (堂食)
下午茶
慶祝紀念