2024-07-16 145 瀏覽
之前已經黎過一次🤣,上次覺得呢度d野食cp值幾高,今次見冇乜人排隊,就同朋友入去食多次🤪~裝修依舊好日系舒適😃~🌟特大之海老蛋包飯 $137黎到呢度點會唔叫呢度嘅主打-蛋包飯呢😁?一如以往切開脹卜卜嘅蛋,蛋汁隨即一湧而出,非常嫩滑😋!再淋上洋蔥汁,同炒飯一齊食,滋味滿瀉😝~而海老真係好巨型,非常震撼,肉質Q彈爽口😍!🌟炸軟殼蟹扁意粉 $98賣相非常靚,意粉上面放左一隻炸得金黃挺身嘅軟殼蟹😁! 啖啖肉~而扁意粉超彈牙,配埋 香濃嘅忌廉汁,好好味😙~🌟蒜香蕃茄煮青口配香草薯條 $165份量好多,好啱同人share食😆!青口幾鮮甜,掛滿濃郁嘅醬汁☺️~ 而薯條就夠金黃香脆,再加上香草調味,令人忍唔住一口接一口咁食🥰!🌟唐揚炸雞 $88炸衣好薄,又鬆脆,冇油膩感😚~入面嘅雞肉仲keep到肉汁,好juicy🤩!🌟岩燒芝士多士 $68多士烤到啱啱好,邊位香脆,但中間仍濕潤鬆軟😜!芝士富有奶香,而面頭嘅ham就咸香十足😚~🌟幸福綻放花環拿鐵 $48原來係士多啤梨拿鐵🤭,咖啡味香醇,帶d香甜士多啤梨味,估唔到可以咁夾😆~🌟夏日海洋梳打 $48顏色好靚🥰!冰冰涼涼,超消暑,亦唔會太甜🙂~

🌟特大之海老蛋包飯 $137

🌟炸軟殼蟹扁意粉 $98

🌟蒜香蕃茄煮青口配香草薯條 $165

🌟唐揚炸雞 $88

🌟岩燒芝士多士 $68

🌟幸福綻放花環拿鐵 $48

🌟夏日海洋梳打 $48
顏色好靚🥰!冰冰涼涼,超消暑,亦唔會太甜🙂~