2022-10-03
宜家先知原來中環都有Honbo 仲要環境都算幾舒適幾好坐✨Cheeseburger ($98)漢堡夾住一塊4oz牛肉 配料有芝士、生菜、洋蔥、酸瓜 加分位係佢可以揀勁多菜🤤唔太鍾意食酸瓜同洋蔥嘅我可以喪㩒生菜 而佢又真係疊到勁高 雖然有啲難咬 但都幾滿足 感覺即刻健康咗🤣佢塊牛肉又幾有驚喜❣️可以揀rare/medium/well done 我就揀咗medium 脆口得黎又唔乾 幾有牛肉味 而且幾juicy 配上秘製醬汁亦令口感更為豐富 但美中不足係佢個包係凍嘅😥Fries ($38)薯條份量算多 兩個人share就岩岩好 味道不過不失 薯條加咗好多鹽 味道偏鹹 個人黎講比較鍾意食粗身少少嘅薯條🍟炸薯粒都幾特別 有啲似迷你薯餅 大家可以一試~❣️整體環境都坐得幾舒服 我地夜晚黎就無乜人大把位唔駛等 (˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) burger黎講呢間都算唔錯 呢個價錢黎講唔算係特別好食 但小食份量真係超多 一個burger加半份小食已經勁飽 飽到成晚無食過零食 Σ(・□・;)推薦指數:🌟🌟🌟🌟想睇更多食評 follow 👉🏻 @siu4mai_inthehouse
Cheeseburger ($98)
Fries ($38)
炸薯粒都幾特別 有啲似迷你薯餅 大家可以一試~
推薦指數:🌟🌟🌟🌟