2023-04-09 146 瀏覽
復活節去咗坪洲玩下~好多人去坪洲都會食祺森冰室嘅蝦多士,我哋係第一次去坪洲,都想試下呢個人氣小食。去到見到人龍都幾長,有十幾廿個人等緊,所以就外賣叫個蝦多士餐算啦~ 等嘅時候發覺條隊都郁得幾快,唔趕時間可以照排。🍤蝦多士餐 $51有4舊蝦多士,粒粒都幾飽滿,食到完整蝦肉,外脆內軟,蝦肉幾彈牙,配埋沙律醬,都真係一個幾好味嘅小食。🥤凍朱古力正常味道,唔算好濃朱古力味,唔太甜。外賣總共收咗$56,稍貴。蝦多士都算幾好食,難得入到嚟都會試下!提外話,前一個客嘅外賣係有職員拎出嚟畀佢哋,咁我哋就一直喺門口等啦,但等咗好耐都無人叫號碼,最後入去餐廳問職員,先發現一早整好咗,但無人叫我哋拎😅 呢度有少少扣分呀!相信如果早啲拎,會更熱辣好食!
復活節去咗坪洲玩下~

🍤蝦多士餐 $51

🥤凍朱古力
正常味道,唔算好濃朱古力味,唔太甜。

外賣自取
午餐