2019-02-21 50 瀏覽
西環呢間馳名嘅蛋糕店🍰🍰🍰已經聽咗佢個名好耐啦,一直都好想試,今日終於有機會💓💓鋪頭雖然唔係好大,但裝修好靚,好乾淨,店員服務又非常殷勤 🤗🤗雖然一心過黎係食晚餐,但其實蛋糕先係主菜呀嘛😆😆😆先叫咗個大蝦鹹蛋黃意粉🍝🍝味道非常濃郁😋😋食咗一啖我同朋友對眼都發光☡☡☡因為除咗鹹蛋黃味好出之外,意粉好彈牙,另外好明顯係用咗海蝦,鮮味十足🦐🦐🦐之後就嚟到正餐啦🎂🎂😝我哋嗌咗四件蛋糕餐連兩杯嘢飲,試曬佢主要出名嘅蛋糕味!!! 2個人4件好誇張但cake set超抵食!!!! $248 有4cake+2飲品😍😍😍 同散叫2件cake + 2飲品差唔多價位🙈🙈🙈 草莓西瓜蛋糕果然一絕,好香玫瑰味之外,西瓜的清甜同埋水分將成個蛋糕昇華咗,一試難忘🍉🍉🍉香港未到西瓜季節但原來呢度用馬來西亞西瓜😎😎難怪可以keep住水準啦😍荔枝玫瑰蛋糕亦都係另一款人氣蛋糕🌷🌷🌷啖啖都有玫瑰清香,非常好食😋😋斑蘭蛋糕同朱古力香蕉蛋糕中上水準,絕無令人失望。加上全部蛋糕都係用杏仁代替麵粉, 比傳統蛋糕更健康😆😆呢度出名果然係有原因架!!!另外要一讚呢度用紙製飲管!! 樽裝果汁係玻璃樽 !!!支持環保讚🌳🌳👍👍

雖然一心過黎係食晚餐,但其實蛋糕先係主菜呀嘛😆😆😆

2019-02-20
  • 草莓西瓜蛋糕