講起黑糖珍珠鮮奶有邊個會唔識李圓圓👧🏻?小編之前去台灣嘅時候專程入淡水飲過一次🤤一直都好想飲返台灣嘅味道~今次就嚟到#黃店 李圓圓最近新開嘅葵芳分店重拾昔日味道🥳💓.1. 黑糖珍珠鮮奶2.0 ($33)// 長期位居人氣No.1嘅完美比例黑糖珍珠鮮奶2.0比起普通黑糖鮮奶多出30%嘅鮮奶🥛!雖然小編唔係鮮奶嘅big fans🤣但係李圓圓嘅牛奶好香濃順滑,而且係好厚實嘅鮮奶口感🤏🏼飲完覺得自己嘅血液係流住鮮奶(*´∀`*) //// 黑糖珍珠超入味(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎),珍珠煮得好煙韌而且黑糖味好香濃唔會得死甜// 加埋好鐘意李圓圓用碎冰上🧊就算啲冰溶咗都唔會好似平時啲茶飲店咁會溝淡咗杯嘢飲,依然係原汁原味😆✨////上層冰凍嘅鮮奶配埋下層煮到暖笠笠嘅黑糖珍珠超正😆衝擊緊我嘅口腔(๑´⍢`๑) //Food:🌕🌕🌕🌕🌕🌑.2. 黑糖珍珠奶昔 ($33)// 第一次試李圓圓嘅奶昔😚上層係牛奶沙冰🤏🏼下層就係黑糖珍珠🖤雖然佢叫奶昔,但係口感其實係沙冰🤣//// 牛奶沙冰好消暑!!🤤🤤望住店員加咗層勁高嘅牛奶沙冰好療癒✨好啱夏天飲🌤但係可能因為將牛奶打成沙冰,所以奶味相對無咁重🥺而且鮮奶打成嘅沙冰好快
1. 黑糖珍珠鮮奶2.0 ($33)

Food:🌕🌕🌕🌕🌕🌑
2. 黑糖珍珠奶昔 ($33)

// 牛奶沙冰好消暑!!🤤🤤望住店員加咗層勁高嘅牛奶沙冰好療癒✨好啱夏天飲🌤但係可能因為將牛奶打成沙冰,所以奶味相對無咁重🥺而且鮮奶打成嘅沙冰好快會溶,所以店員再三提醒奶昔係10分鐘KO限定版🥳(嗰陣呆咗心諗點樣10分鐘飲曬😦點知一人一啖真係好快飲咗一半🤣!飲到停唔到口)

Food:🌕🌕🌕🌕🌖🌑
⭐️儘管小編對黑糖鮮奶嘅興趣唔大,不過李圓圓嘅鮮奶真係好飲😻!!!!而且黑糖珍珠真係好煙韌同埋好重黑糖香💓💯
黑糖珍珠鮮奶2.0
黑糖珍珠奶昔