2019-06-23 1444 瀏覽
要食一餐韓式美食總係離不開來呢度開飯夠晒集中,基本上有齊想食嘅韓國菜式而且口味又夠地道風味,感覺上好似去左當地咁,而且有咁多美食選擇,最後就去左呢間食下特色美食呢度主打必食招牌菜式有韓國煎餅同披薩,當然仲有其他韓式美食品嚐,先點番個大醬五花肉熔岩比蕯,即叫即整保證食到熱辣辣嘅Pizza,終於都有得食望見肥美嘅五花肉就知口感十足一切開已見一絲絲濃厚芝士係入面,披薩入口香脆內裏香軟味道濃郁,仲食到大醬汁香辣味道夠刺激之餘,同時間又食到五花肉香嫩啖啖肉汁滲出夠晒惹味接住另款人氣美食係韓式海鮮薯泥比薩批,面層有芝士食入口會更香滑入面當然有薯泥連同各款海鮮材料份量十足,同時食到啖啖軟綿香甜嘅薯泥粒加上千島醬味道更滋味又再繼續品嚐其他嘢食,再來食番個原汁原味嘅韓式牛肉拉麵,夠晒地道風味食之前先將雞蛋攪拌食落更滑,再飲啖湯汁簡直完美食法,咁又品嚐完一餐韓國地道美食。
  • 大醬五花肉熔岩比薩
  • 韓式牛肉拉麵