2024-03-26 49 瀏覽
Hashtag B地址:尖沙咀加拿芬道49號夏蕙樓地下C號舖人氣持續高企既Hashtag B😍次次行過經過見到都會大排長龍既高質面包餐廳😋每個面包見到都好想食!!排咗足足半個鐘,終於俾我排到!買咗3個包1個招牌千層撻!正呀👍👍歐陸煙肉酥 $28煙肉,番茄乾,馬蘇里拉芝士,巴馬臣芝士,純法國麵粉煙肉的鹹香與番茄乾的酸甜相融合,馬蘇里拉芝士和巴馬臣芝士增添了濃厚的奶香味,搭配純法國麵粉的酥脆口感,味道好獨特!其他地方食唔到!明太子丹麥酥 $25明太子醬,酸青瓜明太子丹麥酥是一種美味的小點心!明太子醬的鹹香和酸青瓜的清爽配搭得好,帶來獨特清新既口感和風味。酥皮外脆內軟!!朱古力酥 $25法國朱古力條朱古力酥以法國朱古力條製作,口感豐富濃郁。酥皮外脆內軟,朱古力條的香濃巧克力味道帶來滿滿的享受😊拿破崙焦糖千層撻 $18招牌焦糖千層撻!未食過一定要試!!超好味好味!口感好多層次,千層既鬆軟,真係好正,酥皮正!焦糖正!蛋係完美柚子千層撻 $24香香的柚子味!香氣撲鼻!一樣有千層既口感!非常正呀😆
Hashtag B
地址:尖沙咀加拿芬道49號夏蕙樓地下C號舖

歐陸煙肉酥 $28
煙肉,番茄乾,馬蘇里拉芝士,巴馬臣芝士,純法國麵粉

明太子丹麥酥 $25
明太子醬,酸青瓜