2024-09-09 266 瀏覽
🥖作為麵包控既我,fresh fresh bakery係我其中一間最鐘意既既麵包店,所以每次行經都會大量入手,今次仲要見到出左好多唔同新產品😆🔸草莓拉絲夾心麻糬扁牛角可頌士多啤梨味好香,面頭仲加左士多啤梨果乾🍓味道唔會好甜,扁牛角可頌🥐脆卜卜,入面夾住麻糬,外脆內軟,雙重口感😋🔸咖啡麻糬波波咖啡味香濃☕️唔會有苦澀味,加埋麻糬口感豐富🔸麻糬QQ球揀左6款唔同味,脆皮黑芝麻、開心果、朱古力Oreo、紫菜肉鬆🐽、脆皮紫薯、同北海道牛乳🥛每個麻糬都脹卜卜,口感煙煙韌韌,私心推介開心果味,開心果味香濃🔸糯米糍有幾款新口味🆕草莓脆脆、榛子脆脆、大甲芋泥脆脆、阿華田脆脆,外皮軟糯,滿滿既餡料🔸伯爵茶蛋糕蛋糕超軟熟,每一啖都食到茶香🌿🔸碳燒榛子咖啡甜度岩岩好🌰 榛子味好香,唔錯既早餐配搭

🔸草莓拉絲夾心麻糬扁牛角可頌

🔸咖啡麻糬波波
咖啡味香濃☕️唔會有苦澀味,加埋麻糬口感豐富

🔸麻糬QQ球

🔸糯米糍

🔸伯爵茶蛋糕
蛋糕超軟熟,每一啖都食到茶香🌿

🔸碳燒榛子咖啡
甜度岩岩好🌰 榛子味好香,唔錯既早餐配搭

外賣自取