2022-12-21 523 瀏覽
一直都想試下依間人氣小店LA Restaurant & Dessert Bar ❤️個日經開旺角通菜街就試下啦 我地都等左差唔多20分鐘先入得 個日係假期黎既 都好full 🥺 佢哋主打西餐意大利飯 意粉 pizza 扒 當然最出夠一定係威靈頓牛柳 雖然係假日 但都有lunch set 供應 跟埋餐湯同餐飲😋💛威靈頓牛柳 ($98)金黃色酥皮帶有淡淡牛油香 烤得脆身 切開酥皮既時候好易散開 容易同牛柳分離 而牛柳份量亦唔細 我叫左5成熟 中間呈粉紅色 中間位置較生 🥩 旁邊位置肉質就軟淋淋 咬落肉汁量比一般牛扒多 而伴碟有茄子+蘑菇+沙律菜 我覺得依個價錢真係好高cp值 值得一試 !👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

💛威靈頓牛柳 ($98)
2022-07-01
20 分鐘 (堂食)
  • 威靈頓牛扒