2023-02-02
🚩人氣Cafe Beans食過Beans幾次分別喺九龍灣、青衣、荃灣,覺得幾好食,今次試下全日早餐同菠菜汁意粉,維持一貫水準。All Day Breakfast 豪華英式全日早餐 $108個全日早餐入面有茄汁豆、窩夫🧇、煙肉、豬肉腸、蕃茄、黑松露炒蛋、雜菌。整體黎講,不過不失同普通嘅全日早餐冇咩分別,但窩夫就同我期望嘅唔同,似冬甩多啲。忌廉白酒菠菜廣島蠔意大利粉 $98呢個意粉抵食過岩岩講過嘅all day breakfast。廣島蠔有微微煎香過,雖然個蠔唔算好大舊,但都叫做有5粒食,我略嫌個汁淡咗少少。個意粉跟左餐,有一杯飲品跟,另外加左$25要多咗個黑松露薯條,冇咩特別,就係平時喺街買到嗰種黑松露沙律醬。之前試過佢個自家製蛋糕都幾好食😋,都係+$25,但太晏去淨返嘅蛋糕都唔係好岩心水。下次先再叫。
All Day Breakfast
豪華英式全日早餐 $108