2023-09-18
想試呢間café好耐,今次特登黎打卡。粉紅仲夏日白桃梳乎釐 168HKDPancake 我地嗌左應季最hit既水蜜桃pancake,個賣相超靚,pancake入口鬆軟,空氣感十足,蛋香非常突出,分量也足夠兩人share,作為signature dessert非常值得一試!夏日小姐士多啤梨法式吐司 92HKD法式吐司入口濃濃奶香,配上雲呢拿icecream入口給人驚喜。佐有新鮮士多啤梨同新鮮果醬,整體都好好味。蘆筍煙三文魚闊條面 115HKD呢間pasta同樣好味,闊條面每一條都掛有滿滿青醬,搭配煙三文魚,鹹鮮味突出,配搭蘆筍尖佐食,唔會覺得好膩。野飲我地嗌左蘋果汁(36HKD)同朱古力酒咖啡(58HKD),蘋果汁非常refreshing,朱古力酒咖啡很有特色,唔會覺得酒味好重,但同時有酒香同朱古力香,推薦!
想試呢間café好耐,今次特登黎打卡。
粉紅仲夏日白桃梳乎釐 168HKD
夏日小姐士多啤梨法式吐司 92HKD