2021-10-26 1475 瀏覽
當初入去都係俾佢裝修吸引咗但非常唔建議去1. 室內位置好小 一張單人枱竟然容納三人2. 一入到去好熱 店員仲同我講話因為啱啱開咗門好耐 所以抽走晒啲冷氣 呢個講法好唔make sense3. 未見過任何一間酒吧會焗你一個鐘頭入邊最少一杯嘢飲+小食 我問佢點解 佢話因為係餐廳牌 所以一定要人叫嘢食 但係都好唔make sense 你好明顯係間bar menu上九成都係酒 為咗慳錢唔拎酒吧牌?4. 店員A同B講嘅嘢完全唔同,店員a話某幾款酒同嘢食係冇,點知落單嘅時候同店員b講想要某一種酒,佢先話呢一隻都係冇,點解兩個人講既說話係完全唔同?成個Menu有5/6洒加小食係冇,仲要諸多理由,話受颱風影響,我又理解唔到點解會受影響?5. 我係填紙仔入去的 晚上9:10 同我講話 10點一定要scan 安心出行 有乜理由仲有50分鐘先到十點 會早咁多叫人scan? 我答佢話10點前會走 佢就嗱嗱臨叫我埋單 又一chur位6. 拎咗長遮,明明冇濕,死都要我拎出去嗰遮架,我就係唔想自己唔記得拎所以先唔放出去,at the end 咪真係唔記得囉,行到去車站先醒起,又要行返轉頭7. 裝修想玩中國風 但冇理
當初入去都係俾佢裝修吸引咗
但非常唔建議去

1. 室內位置好小 一張單人枱竟然容納三人

7. 裝修想玩中國風 但冇理由連廁所都要紅色燈?

總括而言,入邊都有幾多特色嘅酒,但係服務質素同policy真係好有問題。