2022-11-19 1038 瀏覽
牆上貼著提醒顧客珍惜食物、食幾多拎幾多既告示,但執行起黎就係寧願浪費食物,都要死守規則,可能係想賺多D錢掛。雖然知道火鍋限時個半鐘,但都唔洗一夠鐘就掃人走架!檯上面仲有一碟菜兩碟肉,火鍋入面仲有少少野食,其實比多少少時間我地就食得晒,講真我地幾個都未飽。但職員就係咁趕我地走。又唔係話多顧客排隊,隔離D檯成排都空既。又唔係趕收工,個陣都只係九點多D。最後十五分鐘個陣收我地錢順便幫我地落last order,我地都只係加左兩碗雞蛋牛肉,但一路都未黎,黎到之後過兩分鐘D牛都未食晒就叫人走,痴線既咁急你食比我睇呀!講真雖然食物味道唔錯,環境都OK,但我打過咁多間邊爐都係第一次係無咩客既情況下比人趕,心情非常差,下次一定唔會再食呢間!

題外話/補充資料: 新餐有折講到只係比最貴個set多十蚊~雖然無講錯,但如果你本身唔係想食最貴個set,咁價錢可能就差一截,要精明消費唔好比人sell到。
2022-11-18
5 分鐘 (堂食)