2017-04-23 489 瀏覽
星期六下午3時左右, 灣仔好多餐廳都落場,見位於利東街既喜遇 價錢適中, 環境可以, 有空位,  自然走左入去。行入去之前,都有睇過d人評語話一般般,所以坐底睇餐牌時候,兩個都食揀穩陣野食。我地叫左一碗手撕雞河粉,一個北京炸醬麵,價錢$60-70左右(未計加一)。惡夢開始。食左一啖手撕雞,我真係未試過食d前所未有咁"鞋"的肉,又無味又老,好啦,我都廢是嘈啦,諗著淨係食埋碗河粉填飽個肚走人,只不過碗粉d湯又無味,衰過出面餐廳的清湯,我實在食不落肚。我唔明點解可以咁難食??條氣真係好唔順,雖然唔係好貴,但點解連最基本的湯河都可以咁樣俾客人食?後來,真係忍唔住同waiter投訴,佢話要同經理講。當時我地都見到邊個係經理,點解客人投訴, 個經理都可以唔出面講句唔好意思!?完全係覺得唔收我錢就等於問題解決咁?到行出去埋單, 個經理負責收錢,佢個樣係好鄙視我地,黑口黑面!!!!我對佢既態度係極度唔滿意,我地而家無錢俾咩?(cancel左湯河個碗錢),您餐廳d野難食到客人入唔到口,我點解唔可以投訴先?????連碗北京炸醬都係硬食咋!!各位如果想試, 請自行考慮!

2017-04-22
  • 沒有