2020-11-01
一間大集團但完全無做好做點心放題的預備,唔知佢係想令你食唔多野就走?明明訂咗位,你地都仲要所有人排隊再安排枱,入到去就同你講蒸點要自己去攞,嘩,要搶?乜咁大集團的點心放題係咁?點心紙仲搞笑,員工唔想俾咁,問十次都唔俾!茶,自己搞啦,唔好等佢地!一個字-亂!嗰個所謂的蒸點位,得叉燒包牛肉陳村粉,千層糕就只得幾籠,唔駛指意攞到!好辛苦填到張點心紙,你又唔好期待會好快,等到天荒地老,先得一碟琴晚整定的皮蛋酸薑...等到炸奶黃包,一枱6人,俾兩個我地?下明明有碟係6個,d單出時一堆堆,員工又唔熟手,亂到呢!出咗車,待應仲要慢慢係你面前分嗰一叠單,搵枱...好恐怖!自問好脾氣的我都要發火!蝦餃呢d咁簡單的野,最後又只出兩粒?其實你地未ready,不如做番套餐啦!埋單時,前面嗰位同入單嗰個投訴,成張單好似好長,但食到的無一半,你地就叫我地埋單,嗰個部長當然當無野,呢d咁的背脊骨落酒樓好搵笨!野食質量,只有蝦餃,流沙煎堆可以用好食黎形容。
蝦餃呢d咁簡單的野,最後又只出兩粒?
其實你地未ready,不如做番套餐啦!
野食質量,只有蝦餃,流沙煎堆可以用好食黎形容。