2020-11-05 1045 瀏覽
與朋友shopping完後到牛涮鍋食野先講等候時間 等左兩個鐘頭有多,本身個人都肚餓,亦無乜耐心再講野食,野食就無乜特別 都係涮涮鍋 不過就叫左3碟肉淨係黎得1碟,到餐時間都較長!最後重點黎啦☺️ 有一位侍應 經查詢後得知佢叫kenny,呢位kenny手上無其他餐要送,只係拎住我檯一碟肉,咁我咁岩檯無位擺佢碟肉,我唔知佢好趕?定點,佢質問我:「其實你想我點擺」我手忙腳亂執出黎個位比佢,佢一野勁大力「彭」一聲放落黎 嚇到我同我朋友呆左,我唔知得罪左佢啲乜,牛涮鍋唔係話好貴百幾蚊一位,但我都唔明自己做咩要比錢買難受。總結: 呢一間牛涮鍋等入座時間又長,態度又差,等餐時間都耐(肉),仲要咁樣比人嚇一嚇,個位kenny 如果我帶老人家黎食,佢有心臟病佢分分鐘比你嚇死 ,唔知你受左咩氣要將啲氣發洩落客人身上🤮🤮🤢不過都係有好嘅地方:野飲好多選擇,梨汁好飲 不過就真係比啲侍應搞到無晒心情食啦!🙄無下次
與朋友shopping完後到牛涮鍋食野

先講等候時間 等左兩個鐘頭有多,本身個人都肚餓,亦無乜耐心

不過都係有好嘅地方:野飲好多選擇,梨汁好飲

不過就真係比啲侍應搞到無晒心情食啦!🙄無下次