2023-01-26 443 瀏覽
位於觀塘鬧市的呢間西式餐廳成日都經過,新年好多餐廳都未開,於是試下呢間餐廳。餐廳內空間好大,座位唔多,食客坐得好闊落。 等左大約十分鐘就有位。掃code落單,叫左一個all day breakfast, 飼主叫左一個叫漢堡包餐,另外加左一杯野飲。唔係講笑,上餐後見到個份量真係影到爆晒mon咁,大大份,價錢偏貴,但覺得對得住個價錢。All day breakfast (南乳豬扒)好多野食,個茄汁豆唔係少少一更🥄咁冇誠意,波羅係一條咁上,男仔食都絕對夠食。最等意係佢有一塊喵喵造型既多士,配上佢自家制既果jam(個人認為偏水左d,不過個果肉就都多,滿意),yoghurt 好酸好raw,可惜成個餐都有d凍,如果唔係一定滿分💯。漢堡包餐都好食,薯條熱上的,好味。環境方面,可能係同馬會有關係,餐廳內放左幾個monitor 都係講賠率,又有馬會巴士(glamping主題)仲有許願樹又馬會主題咁幾得意。侍應服務都好好。總括黎講得明會encore。

,可惜成個餐都有d凍,如果唔係一定滿分💯。

漢堡包餐都好食,薯條熱上的,好味

總括黎講得明會encore。
2023-01-25