最近有朋友推介我去尖沙咀嘅新咖啡店——「CAFEMCM」店內提供嚟自世界各地嘅優質咖啡豆、掛耳包同埋其他相關產品🌍☕。在尖沙咀新開嘅咖啡店,一定要去支持下啊💪👏 店铺logo设计得好新颖🆕🎨,Café用咗橙色做主調,加上高貴嘅金色字體,滿滿嘅高貴、活力同正能量♥🔥 連咖啡店主題色都用咗橙色,仲有一個有復古味極重嘅橙色郵筒,唔知可唔可以寄信呢?🔶🕰。嚟到當然要試試咖啡!最重要一定要叫返杯招牌連咖啡師推介嘅招牌咖啡——橘子回忆(Memory)!即係香濃咖啡加入新鮮橘子果醬泥,酸甜味開胃,飲完人都精神爽利🍊😍👌 整體嚟講,呢間CAFEMCM無論係咖啡質素定係環境氛圍都唔錯!地點方便,就喺美麗華廣場一期地面近彌敦道嘅入口,非常適合順路買完就走🛋👭🍹。CAFEMCM(尖沙咀)回顧率:9/10🌟食物質數:9/10🌟環境:9/10🌟服務:9/10🌟地址:尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場一期地面LG-D期間限定店(近彌敦道嘅入口)

在尖沙咀新開嘅咖啡店,一定要去支持下啊💪👏

嚟到當然要試試咖啡!
橘子回憶

CAFEMCM(尖沙咀)
回顧率:9/10🌟
食物質數:9/10🌟