餐廳: John Choy Cafe. 2015
資訊:

John Choy本身位都唔多但都唔做堂食只有露天位Order同food delivery都係趟開塊玻璃搞掂好有食一蘭自閉位嘅感覺成個土瓜灣好似死城轉彎位見到竟然有開特登過黎食早餐多士真的非常好味最欣賞麵包搽完香濃牛油再烘到格仔紋午餐肉煎到好香脆嫩滑炒蛋厚厚的但呢個唔係重點重點是店裡招牌虹吸式咖啡⑤ 哥倫比亞 ①③ 肯尼亞兩杯都是中炒帶花香的咖啡但卻有不一樣的感覺⑤ 有點帶苦但在舌頭的味道很持久①③ 帶點酸澀配合食物剛剛足以調和多達40款的咖啡每次總想著試那一款數著數著也點過了很多個號碼下次揀咩𝑁𝑜.好?#johnchoycafe2015 #虹吸式咖啡 #siphoncoffee #土瓜灣美食 #早餐 #breakfast #syphoncoffee #coffeegirl #coffeetime #teatime #foodies #enjoyyourlife #foodie #drinkandthink #hkgal #hongkongfoodie #hongkongfoodblogger #hkfoodblogger #foodporn #followme #instatag #
John Choy本身位都唔多

①③ 帶點酸澀配合食物剛剛足以調和

多達40款的咖啡
每次總想著試那一款
數著數著也點過了很多個號碼
下次揀咩𝑁𝑜.好?

#johnchoycafe2015 #虹吸式咖啡 #siphoncoffee #土瓜灣美食 #早餐 #breakfast #syphoncoffee #coffeegirl #coffeetime #teatime #foodies #enjoyyourlife #foodie #drinkandthink #hkgal #hongkongfoodie #hongkongfoodblogger #hkfoodblogger #foodporn #followme #instatag #foodlover #852foodies #打卡 #香港打卡 #globaleats #美食推介 #foodholic #selfie #相機食先
虹吸咖啡
虹吸咖啡