今日同屋企人去西九龍吃飯,跟著行行下5樓發現係行仔入面多左間新開o既珍珠奶茶店!見到佢地痴住張 ,望見門口好多飲品相都幾吸引,店員都好熱心,同我地介紹。超中意飲黑糖珍珠奶茶o既我,就買左杯試下~ 結果發現幾好飲,黑糖味好出,之前飲過有D 無咩黑糖味 ... 店員同我地講,原來佢地D 黑糖係用台灣黑糖粉 同D 珍珠 一齊煲,吾係用黑糖漿,所以無另外加糖落去,甜係固定o既~見到佢地有隻Oreo奶茶,粒粒芋頭奶同埋D 沙冰都好吸引 ~ 我D小朋友應該會超中意,下次一定再來買。店員好好,超nice~~ 佢地話聼日正式開業啦~~ 有做買一送一優惠,不過得一日!大推~~
今日同屋企人去西九龍吃飯,跟著行行下5樓發現係行仔入面多左間新開o既珍珠奶茶店!見到佢地痴住張 [試業中] ,望見門口好多飲品相都幾吸引,店員都好熱心,同我地介紹。

2021-07-03
5 分鐘 (外賣自取)
  • 黑糖珍珠奶茶