2021-07-25
🍽今晚想食粉麵🍜,不過.....🤷♂️🤷♂️🤷♂️去左山景街市(三有車仔麵)服務態度唔評論🤨,都係食物為先,來一個簡單介紹先:車仔麵🍜應該大家都識,我唔多講;我就買左1碗2餸麵🍜,1碗3餸麵🍜加多個雞翼🍖:先講食物🍽評分先:米粉🍜咀嚼上有彈性,豆卜樣子特別,午餐肉🍖同平時罐頭一樣,咖哩魚蛋🍢入味,辣魷魚🦑好香,辣味唔重香氣十足,泰式魚餅🐟,簡單都係香,有彈性。孜然雞翼🍖:香氣十足,食落爆肉汁出嚟,肉質嫩滑。今次我會一次過比食物評分🌟。10星🌟為滿星一定係7星🌟服務問題:第一點⚠️:店員再三去問🗣我叫多一個餸,我就感覺唔太好🤦♂️,要人地買多個餸就唔太好,強迫感過大。(可能係個鋪名🏠問題嚟,不過人要變通嘅....)第二點⚠️:餐牌📒上寫明3餸起先可以外賣分湯上,我諗一諗🤦♂️唔係客人都可以要求咩?加錢加外賣盒又唔可以嗎💁♂️?第三點⚠️:2餸唔分湯唔緊要,外賣返到屋企,2餸嘅個一碗麵,3份1嘅湯都無係碗麵內....🤦♂️第四點⚠️:落單及等單時間太長時間。第五點⚠️:店員講明🗣:唔用現金的話,只用八達通比錢...你買2碗車仔麵就要分開2次收錢🤦♂️,浪費太多時間。🤦♂️服務評分🙅🙅:10星🌟為滿分
孜然雞翼🍖:香氣十足,食落爆肉汁出嚟,肉質嫩滑。
今次我會一次過比食物評分🌟。
10星🌟為滿星一定係7星🌟
服務問題:
第四點⚠️:落單及等單時間太長時間。
服務評分🙅🙅:
10星🌟為滿分一定係2星🌟