2007-12-23
旺角真係一個好難找到坐得舒服既地方,一行八人冇得選擇,去番呢度食,今晚唔知係咪做節,冇平時咁多人,仲係星期六,都要等一等.今次有小小驚喜,唔知係咪轉左廚師,個餐牌轉左,以前呢間野d野好行下,但新餐牌開始有進步,有平野有貴價野,我地全都試下,八條友叫左d咩!我自己叫左個黑松露海鮮燴意大利飯,包湯飲品甜品,個飯ok,其實係出面好少食呢類黑松露食品,所以試下,個味道真係好香不過太大份可以同亞kit share, 面亞kit 叫左串燒鵝肝鴨胸拼朱肋骨,奇怪又有多兩件飯團配埋,食左亞kit 半份朱肋骨,燒得ok,甜甜地BBQ味,都幾林下! Broson / Ben / 小春同美文叫左個4人餐唔知係咪隔離飯特別香d,4人餐好以特別多野食,有個好得以既周打海鮮pizza,佢地就話幾正,味道好似飲周打海鮮湯個味咁, 又有2個主菜, 一個叫奄列意粉,即奄列包住忌廉海鮮意粉,老實講幾有創意,但真係見到都覺得飽,好以個PIZZA咁大,我地全部人每人分d都有剩低,呢個最好食,好低好大份.另一個叫小龍虾意粉,小龍虾好多糕,但唔好預計係好多肉既龍虾,小龍虾只能品嚐下個鮮味,有4-5隻,配巴黎汁意粉,算係咁啦! 有
八條友叫左d咩!
Broson / Ben / 小春同美文叫左個4人餐
唔知係咪隔離飯特別香d,4人餐好以特別多野食,
有個好得以既周打海鮮pizza,佢地就話幾正,味道好似飲周打海鮮湯個味咁, 又有2個主菜, 一個叫奄列意粉,即奄列包住忌廉海鮮意粉,老實講幾有創意,但真係見到都覺得飽,好以個PIZZA咁大,我地全部人每人分d都有剩低,呢個最好食,好低好大份.另一個叫小龍虾意粉,小龍虾好多糕,但唔好預計係好多肉既龍虾,小龍虾只能品嚐下個鮮味,有4-5隻,配巴黎汁意粉,算係咁啦! 有樣野低讚,我地倒到成枱凍朱古力,3 4 個人沖過黎清潔拖地,好快咁攞走d野,仲比d新既乾布我地擦乾d杉,佢地打份工
口者!其實都唔需要到幫我抺牛仔褲囉,算係咁啦!
其實本來想食完飯去飲酒,後來知道d餐可以加錢轉酒,又真係估唔到wo! 都真係幾低.下次可以黎返掉!最後同當晚既侍應門講唔好意思,朱古力倒到成地都係,下次比多d貼士.