2022-01-05
唔清楚係因為嗰日太多人定係廚房有啲咩事發生咗,搞到成間餐廳都比較亂,因為之前都冇發生過咁嘅事。上菜嘅速度好慢,但係嘢食又唔熱😅。之後用會上一模一樣嘅菜俾我哋,真係會有啲無奈。希望下一次去嘅時候會有進步😜☀️西班牙炒飯覺得呢個份量有啲太少,因為以呢個價錢來講就唔係太值得。但係已未到你講佢係正常,唔會覺得有啲咩特別。但係因為另一樣嘢係叫咗set,反而頭盤都未上嘅話個飯已經到咗就覺得會有啲奇怪,因為呢個西班牙炒飯係單叫,所以都冇為意。🌙蒜蓉包呢樣嘢係每一次嚟Pizza Hut都會必叫嘅!因為都真係幾好味,蒜蓉味好足😽🌟雞翼雞翼嘅味道其實係冇問題嘅,但係溫度真係差啲,基本上上枱嘅時候都唔係熱嘅,只係有少少暖,搞到俾我哋嘅感覺就會好似擺咗好耐先上枱☀️海鮮闊條麵海鮮闊條麵同埋蒜蓉包都會一定嗌嘅,真係咁多年都會好欣賞呢個海鮮闊條麵!😽😽但係感覺上份量係少咗嘅但係味道依舊咁好味🤩🌙Pizza 呢個Pizza都唔錯,同樣都係溫度都係差啲,但係呢樣會比雞翼好少少會熱多少少咁多😅但係Pizza嘅餸嘅份量都唔錯,如果會再熱返啲就更好🌟酥皮忌廉湯一直都幾鍾意飲酥皮湯嘅,但係唔知點解今次嘅醜左小小,係會凹咗落去同埋
☀️西班牙炒飯
🌙蒜蓉包
🌟雞翼
☀️海鮮闊條麵
🌙Pizza
🌟酥皮忌廉湯
一直都幾鍾意飲酥皮湯嘅,但係唔知點解今次嘅醜左小小,係會凹咗落去同埋有啲燶咗,因為之前食嘅都係好靚好正常,湯就係正常發揮😂