2022-09-18 1107 瀏覽
一直都想來呢間餐廳,喺我屋企附近以前經過即興上嚟都冇位或者休息,今次終於早一日訂位,有planning 萬無一失✌️果然無黎錯✌️cafe環境舒服🏠是我喜愛的😍食物質素都唔錯👍意粉軟硬適中👍味道唔會太濃健康之選😋我今次係黎食午餐兩位加埋二百幾合理價👍,我老公點左牛油果煙三文魚忌廉意粉+茉莉綠茶,我就點蕃茄忌廉蟹肉意粉+咖啡,兩個餐都幾好味,本來牛油果三文魚都是我的至愛,但係呢度我比較喜歡個蕃茄🍅忌廉蟹肉意粉的味道多啲。我哋仲加$38要左件無花果卷蛋🍰估唔到有成個無花果係裡面,佢話係今日新鮮做的好味😋,侍應嘅服務態度非常之好,有問有答 ,咁方便我一定會再黎。大家想嚟嘅話,要留意開放時間🕰,我以前經過想即興,都唔啱時間😅

2022-09-18