🚩 和味煮意放題唔一定要去大鴻輝食嘅‼️喺佢附近都有一間試😖四四正正嘅雞煲烤魚放題店,環境都幾舒服㗎~我覺得好過大鴻輝嗰啲人來人往嘅餐廳,啱晒一大班friend傾偈聚舊〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈大魚大肉兩小時放題 $288一坐低可以先揀烤魚,雞煲或者酸菜魚~我哋見好多客都過嚟單點酸菜魚,應該都幾出色,所以就叫咗酸菜魚~酸菜魚同出面嗰啲有得fight,滾油菊花瓣辣椒有齊晒🤤魚片份量好多,而且好嫩無骨~餐廳按人頭會贈送手切牛同埋海鮮拼盤,手切牛油花超靚,牛味濃,油香味十足,是靚牛也🐂海鮮拼盤嘅蝦蝦超大隻,鮑魚亦都超新鮮食晒依啲其實都已經飽飽地,但口痕仲想食出面自取嗰啲🤣出面有超級大嘅蟹棒,牛肉雞件😆最抵死嘅係仲有辛辣麵,幾大都啪返個讚好社交平台仲可以送超大杯嘢飲,打邊爐加埋杯冰涼野超gur‼️
🚩 和味煮意
🌈大魚大肉兩小時放題 $288

海鮮拼盤嘅蝦蝦超大隻,鮑魚亦都超新鮮

最抵死嘅係仲有辛辣麵,幾大都啪返個