2012-07-03
自搬舖位後首次幫襯, 但感到失望而回.如舊要在舖外提早十多分鐘排隊, 無問題, 尊重規矩!入到舖內, 裝修沒有甚麼特別, 擺放餐枱數量多了, 有種迫迫的感覺!坐低幾分鐘後自助餐正式開始, 環繞食物枱一圈, 明顯看到擺放食物的位置亦細小了. 心想地方細小唔緊要, 食物質素保持水準便可. 可惜! 可惜並非如此, 首先是食物的種類小了.1. 以往有簡單的菜類沙律, 今次欠奉. 2. 生果方面, 以往有紅梅, 今次欠奉, 換了車厘子. 3. 酥餅小點, 包類 大量供應, 慌死你食唔飽. 4. 蛋糕類, 以往較出名的 mango cream dome, blueberry cheesecake, 一個食到臨尾15分鐘才出埸, 另一個欠奉. 非常失望, 而且覺得餐廳這做法好CHEAP!! 可能生意難做, 咁樣嘅食物質素, 價錢就不斷加, 失望!!
自搬舖位後首次幫襯, 但感到失望而回.
如舊要在舖外提早十多分鐘排隊, 無問題, 尊重規矩!
1. 以往有簡單的菜類沙律, 今次欠奉.
2. 生果方面, 以往有紅梅, 今次欠奉, 換了車厘子.
3. 酥餅小點, 包類 大量供應, 慌死你食唔飽.