2017-03-06 812 瀏覽
係雲陽食過好多次,最欣賞係佢定期都有新嘅菜式。餐廳可以book位,有夠大,服務又好!一家大細食就最方便!喺度食嘢食,小食比較化算,小食價錢優惠,主菜相對價錢貴一點。蒜泥白肉比預期中細$88 ,未到冇特別叫咗魚香茄子酥,$48 外面係酥脆的,幾香口,不過裏面係魚香茄子汁,我個人覺得唔係太吸引羊肉芝麻餃子$48 這個10分好吃,上菜嘅時候好熱,爆汁!羊味濃郁、芝麻香口食辣野梗係要食水煮,水煮牛牛肉嘅份量都算多,不過肉就比較薄身,不過我食得辣,家人唔太食到,裏面有紅薯粉。叫咗米芝蓮雙併$280 四件羊架 下面係年糕豬面頰肉併青瓜 唔知佢屬於冷盤或熱盤 因為豬肉係熱嘅,下面嘅都係涼,不過味道好好極力推介- 松花魚炸得好香 又脆 魚肉又滑 熱辣辣 好好食 酸甜度剛剛好甜品見之前俾人極力讚賞,試完覺得冇特別偏甜嘅雲呢拿雪糕加左花椒,喺味覺上無咩突破喺銅鑼灣另一間川菜嘅甜品出色好多這個甜品也是沒有驚喜,只是煙煙韌的口感整體覺得佢哋服務幾好,因為爆谷太好食的關係,去叫佢哋攞多份爆谷茶味淡既關係叫佢哋加多個茶包,佢地好快攞黎服務一流

蒜泥白肉比預期中細$88 ,未到冇特別
食辣野梗係要食水煮,水煮牛
叫咗米芝蓮雙併$280 四件羊架 下面係年糕
極力推介- 松花魚
炸得好香 又脆 魚肉又滑 熱辣辣 好好食 酸甜度剛剛好

甜品見之前俾人極力讚賞,試完覺得冇特別
偏甜嘅雲呢拿雪糕加左花椒,喺味覺上無咩突破
喺銅鑼灣另一間川菜嘅甜品出色好多
這個甜品也是沒有驚喜,只是煙煙韌的口感

茶味淡既關係叫佢哋加多個茶包,佢地好快攞黎
服務一流