ଘ(੭ˊᵕˋ)੭* ੈ✩仙子樂園Afternoon tea🧚‍♀️周末最開心就係同姊妹去食tea😙Cafe位於上環,門口有對天使翼~~店內有好多🌸絲花頭飾、手捧花比客人影相成個tea set好夢幻唯美☺️ 休息下.♡. .♡. .♡.🌷 仙子樂園下午茶 🫖 $298/位❣️鹹點~新豬肉牛角包🥐蝴蝶🦋飛舞杯(迷你法式三文治🥪瑪德林蛋糕🍰)最近都多餐廳有素食😙這裡的牛角包係配新豬肉~三文治鹹鹹甜甜幾好食!但太細件啦😂好想食多d.♡.❣️甜點~健康水果🍓乳酪天使杯法國CBD朱古力🍫布朗尼英式鬆餅配玫瑰🌹醬Yogurt杯係透明翼子杯,乳酪中有乾草莓🍓燕麥片、果仁等,上面仲有個可食用玫瑰花🌹~~勁靚😍又好味又清新!鬆餅配玫瑰醬幾特別😋我幾鍾意淡淡花香~ .♡.❣️雲雨香茶🫖CBD有機菠蘿🍍椰子🥥茶花茶上有棉花糖☁️ 茶既熱力每棉花糖慢慢溶,好似落雨🌨咁好創新好夢幻~(˶‾᷄ꈊ‾᷅˵)~

周末最開心就係同姊妹去食tea😙
Cafe位於上環,門口有對天使翼~~
店內有好多🌸絲花頭飾、手捧花比客人影相
成個tea set好夢幻唯美☺️ 休息下

.♡. .♡. .♡.

🌷 仙子樂園下午茶 🫖 $298/位

❣️鹹點~
新豬肉牛角包🥐
蝴蝶🦋飛舞杯(迷你法式三文治🥪瑪德林蛋糕🍰)

.♡.

❣️甜點~