屯門黃店,我係呢到order左個美國安枱斯Prime巨形斧頭扒,可以要生既,但我要埋佢地個代客慢用服務,$508有成1.7~2kg相當大份。個日收工返屋企既時候就去拎,個斧頭扒大概真空慢煮牛扒至約五至六成熟,自己就可以根據自己想食嘅生熟程度再起煮。同時佢會附上烹調配料,有牛油、香草、黑胡椒、岩鹽。同埋牛肉燒汁。其實只要返去煎香兩邊就已經可以食,不過買到返去先發現無咁大個煎Pan,因為真係太大份,又唔想切開2part去煎,所以最後用左焗爐去焗😆😆用可能無左驚出黎金黃金黃既感覺,但一樣係好香,出黎既感覺大概 medium rare & medium之間,生熟度剛剛好👍個斧頭扒真係好大份好養眼,肉質鮮嫩又香👍真係啖啖肉啊👍係屋企同朋友gatheing真係可以order佢地慢煮牛,返黎煎幾分鐘就攪掂👍其實佢地慢煮服務都可以送貨,所以好忙唔想去拎都無問題👍

其實佢地慢煮服務都可以送貨,所以好忙唔想去拎都無問題👍