2020-05-30
肚餓經過置樂就見到呢一間雞煲 每次嚟都大排長龍咁所以我哋嚟之前就已經book咗位先嘅但係就算你已經book咗位嚟到都要等15至20分鐘先可以入座雖然佢晏晝係賣雲吞麵嘅 夜晚先係食雞煲放題 價錢上都係$128-148一位 但係佢最大嘅地方係可以任加雞!!係任加雞!!! 岩哂各位大胃王 同埋佢嘅飲品係任飲!唔只得汽水 仲有茶餐廳飲品例如檸茶檸水水啊朱古力嗰啲都會有 但係環境就會比較逼夾 位同位之間都坐滿人 咁雞煲就有分唔同嘅辣到嘅有BB辣到大辣或者大辣之後仲可以另外再加辣椒既 一坐低冇幾耐就上咗雞煲 飢餓嘅我哋梗係過咗一陣就清晒啦 差唔多臨食完就叫定下一盤雞 但係第二輪雞等嘅時間會比較耐 可能樓面人手唔夠食完雞煲就可以打邊爐但係打邊爐嘅質素就非常之差 因為佢用雞煲嘅湯底 加湯之後就係有陣燶味 同埋配料都非常好普通同好唔新鮮 留肚食雞煲好過。
雖然佢晏晝係賣雲吞麵嘅 夜晚先係食雞煲放題