一個人都唔知食乜好, 咪試下去九龍灣德福廣場《赤丸製麵所》~ 唉, 寫過青衣城果間唔得, 原來九龍灣都係一樣~ 叫左個親子滑蛋撈烏冬+ 燒玉子, 都係唔得, 都唔知係我叫錯食物定係點, 唉...親子滑蛋撈烏冬:蛋唔一點也不滑, 煮到老哂, 我寄望係有點蛋汁咁樣撈麵食, 原來唔係, 只不過湯烏冬「少湯」o者, 同「撈」依家野爭好遠bor~ 見到樣野都唔開胃, 一堆老蛋+ 雞肉+ 烏冬放在一隻碟上, 碟裡面「少湯」就變成一碟「撈」烏冬, 簡直就不倫不類~燒玉子:同青衣城一樣難食, 無味, 見到碟玉子有少少「瘀」色, 會唔會係中左毒呀? 人地隔離果碟鬼咁靚, 我果碟係頭頭尾尾, 仲要加中毒既, 真係睇到都唔想食~ 最後係是是但但求求其其食飽肚就算, 依間野真係唔想再幫襯~味道:烏冬一般, 玉子無味樣相:烏冬賣相令人失望~ 玉子中左毒~環境:係迫既, 不寄望會怎樣, 所以就平均分衛生:OK, 唔見Dirty服務:無乜服務可言, 因為"針"水自助, 落單自助, 埋單自己走去Cashier 度埋, 但見到隔望位落漏單lor抵食:一般啦~整體:唔會再幫襯啦!! 對依個食店好失望

最後係是是但但求求其其食飽肚就算, 依間野真係唔想再幫襯~

味道:烏冬一般, 玉子無味
樣相:烏冬賣相令人失望~ 玉子中左毒~
環境:係迫既, 不寄望會怎樣, 所以就平均分
衛生:OK, 唔見Dirty
抵食:一般啦~

整體:唔會再幫襯啦!! 對依個食店好失望