2022-04-21
復活節同屋企人食返餐好既~想去睇下小動物, 又可以行下小店~去左d2 place salted pig~Grilled Prawn & Avocado Salad 非常豐富, 有牛油果, 芒果, 大蝦, 個醬係甜辣沙律醬, 好特別, 有D似泰國菜口味Crispy pork knuckle 德國鹹豬手, 配酸菜, 烤薯。豬手炸到好似乳豬皮咁, 好脆口, 又有一層薄薄的肥肉, 非常出色! 唔夠食, 再ENCORE多隻, 酸菜比我地改做炸薯條。Sausage Around the World 腸遊世界拼盤。有最普遍既德國香腸, 雞肉芝士腸, 奧地利煙燻芝士腸, 斯洛文尼亞香腸, 南非香腸, 同埋煙燻牛肉腸。個人認為都係德國香腸最岩本地人口味。Beer Battered Fish & Chips經典英式炸魚薯條, 魚柳炸到外脆內嫰, 薯條有少少重味左D。Seafood Paella西班牙海鮮炒飯, D飯炒到一粒粒夠乾身, 仲有蝦,蜆,青口,魷魚,辣肉腸, 雞肉。Spaghetti Vongole蒜辣欖油大蜆意粉, 略為辣左少少, 麻左條脷未能細味意粉既蒜味。個辣度調整一下會好D。我地黎果陣只
Beer Battered Fish & Chips
Seafood Paella
Spaghetti Vongole
我地黎果陣只有2/3台, 食食下已經FULL HOUSE。STAFF服務態度好, 環境坐得幾好~ 我已經想再ENCORE隻豬手了!!