呢間豆乳狂人,最近真係好出名好多人介紹🫢而且宜家都開左好多分店呢難得黎到樂富,當然要黎一試呢到環境都幾舒服乾淨位置都寬敞 佈置亦好有特色睇睇menu 猶如其名主打荳品有特濃豆乳 豆花 豆乳茶 豆乳奶蓋除咗荳品之外 仲有有其他好似三色芋圓 桃膠 鮮芋泥 多芒 OREO 系列既甜品另外 仲有多款小食同粢飯款式真係應有盡有 花多眼亂🤩同一般荳品店吾同我幾鍾意佢哋既創新好多款式都迎合左時下人既喜好呢最後我同朋友都試左以下幾款:8.6特濃豆乳🌟輕豆乳 $22佢本身係無糖既 侍應好貼心地會問你需要需要糖漿會額外俾你你可以因應自己喜好去添加糖飲落係超香濃豆乳 比出面豆漿更濃更滑 非常好飲👍狂人粢飯系列🌟吉列豬扒粢蛋飯 $45份量真係一啲都吾細粢飯壓到好結實 好足料 又新鮮整起熱辣辣而且佢個包裝係好貼心既方便我地食 又吾會整污糟👍味道方面 裡面有肉鬆 青瓜絲 榨菜 玉子 豬扒 油條 沙律醬糯米飯亦軟硬適中整個配搭好夾 而且口感非常豐富👍🌟牛油果🥑鰻魚玉子粢飯 $55同樣地有肉鬆 青瓜絲 牛油果 玉子 鰻魚 油條 牛油果好軟滑 青瓜又清新 玉子帶點甜味 油條又香脆又係一個出色既配搭👍三色芋圓系列🌟煙韌之
難得黎到樂富,當然要黎一試

呢到環境都幾舒服乾淨

裡面有:豆乳布丁🍮 小丸子 三色芋圓 珍珠 特調椰奶 黑糖
芋圓好煙靭 珍珠好Q彈
配埋濃濃椰奶香同香滑布丁
味道同口感真係無得輸
📍地址: 樂富聯合道198號樂富廣場A區1樓1168-1170號舖
  • 牛油果鰻魚玉子粢飯
  • 煙韌之選