餐廳: 源興隆麵家
資訊:

2013-01-23 811 瀏覽
我在剛來西環返工, 同事介紹我來源興隆一試, 一入去就知是傳統面鋪, 細細間, 冇咩特別裝修, 但你看員工, 就知道佢地好有人情味的老鋪. 雲吞好吃, 魚皮餃, 墨魚鬚頭, 炸魚皮得好出色, 湯底又清又好味. 仲有油菜係係外面好少吃到的西洋菜, 好爽又不會吃到"渣", 推介. 墨魚鬚頭- 新鮮, 彈牙, 又大粒魚皮餃 - 個皮好煙"UN"牛丸 - 又好新鮮, 唔似雪藏貨以$21/碗的價錢, 很值得推介我呢期同同事, 一星期都去幫襯幾次呢

墨魚鬚頭- 新鮮, 彈牙, 又大粒
魚皮餃 - 個皮好煙"UN"
牛丸 - 又好新鮮, 唔似雪藏貨

以$21/碗的價錢, 很值得推介

我呢期同同事, 一星期都去幫襯幾次呢
2013-01-23
  • 魚皮餃