2023-08-10
【令人回味嘅星馬菜🤩😍 樂天經典❤️🥰】@paradisegrouphk📍大角咀海庭道18號奧海城二期UG樓UG09號舖🔗Openrice:https://bit.ly/3j54On8💠✴️星馬金磚豆腐✴️推介💕🤩推介😍熱辣辣上枱,大大件金磚豆腐外脆內嫩,好惹味❤️豆腐夠哂滑之餘又有豆香味🤤🤤好正✌🏻💠✴️椒鹽香酥鮮淮山✴️推介💕椒鹽配淮山原來可以咁夾🤩😊椒鹽味好出,外皮脆卜卜,入面嘅淮山又可以保持濕度而又爽口!有驚喜😍😍👍🏻👍🏻💠泰式海鮮炒米粉(細)海鮮材料新鮮,鮮蝦大大隻,炒米炒得夠乾身!唔錯😊👍🏻💠臘味炒飯(細)臘味份量好充足😍臘味炒飯味道唔會太鹹,而且又不太油膩,我都幾鍾意食🤤好快就食哂🤤😂💠無糖豆漿,豆香味濃😊💠星馬白咖啡,香濃好飲👍🏻🍴餐廳環境幾好,夠哂寬敞舒適,服務都好好👍🏻一大班朋友黎傾計食飯一流😊🥰而且餸菜份量好足夠✌🏻@paradisegrouphk#樂天經典 #星洲黑胡椒蟹 #foodie #hkig #hkfoodie #hkmom #hkmommyblogger #hkblogger #美食推薦 #美食 #香港美食 #香港
@paradisegrouphk
📍大角咀海庭道18號奧海城二期UG樓UG09號舖
💠✴️星馬金磚豆腐✴️推介💕
💠✴️椒鹽香酥鮮淮山✴️推介💕
💠泰式海鮮炒米粉(細)
海鮮材料新鮮,鮮蝦大大隻,炒米炒得夠乾身!唔錯😊👍🏻
💠臘味炒飯(細)
💠無糖豆漿,豆香味濃😊
💠星馬白咖啡,香濃好飲👍🏻
@paradisegrouphk