2024-03-30 94 瀏覽
我最近試咗千島海鮮pizza,覺得味道一般般,唔算特別出色。我訂咗外賣,送到嚟嘅時候,我嘅pizza已經變形晒,有啲失望。首先講講味道,千島海鮮pizza嘅醬汁好淡,一啲味道都冇。我覺得配料方面有啲問題,海鮮嘅新鮮度唔夠,有啲海鮮嘅質感唔好,令整個口感有啲失敗。同埋個pizza嘅餅底,我覺得唔夠鬆軟,有啲硬硬嘅感覺,令我食嘅時候少咗啲享受。另外,外賣送到嚟嘅時候,我發現個pizza已經變形晒,好似被壓扁咁。可能係送貨過程中嘅處理唔夠細心,令到我嘅用餐體驗受到影響。我對pizza monster嘅千島海鮮pizza嘅評價一般般。味道方面有啲普通,材料新鮮度唔夠好,外賣送到嚟又變形晒,令我嘅用餐體驗唔太滿意。如果

2024-03-29
30 分鐘 (外賣送餐)