2022-11-01 50 瀏覽
💛好味指數:4.8/5💛💜回頭指數:4.8/5💜係銅鑼灣附近行完Sogo經過見到呢部貨車吸引咗我嘅注意🚚🚚旁邊仲有個特色走馬燈和擺設,非常有設計感✨除咗有我最中意嘅抹茶Latte之外,仲有Bagel同Cookie買😍✅Cappuccino $42熱飲杯係一隻幾獨特嘅綠色,同舖頭好夾😆咖啡味道香濃,即刻提神咗☕️✅Macha Latte $50見到有出抹茶焙茶Latte,糾結咗叫邊款好耐🥺最後決定先試吓佢地純正嘅抹茶Latte,睇下啱唔啱我心意先😆呢度嘅抹茶味好濃好香,完全無粒感🍵選咗小甜,所以抹茶嘅味道相對突出,下次可能我會選翻正常甜,個比例應該會更啱我😍雖然唔算好大杯,但係質素真係幾唔錯😳✅Macha Stawberry Bagel $32幫襯甜品仲可以有優惠價買飲品,抵好多👍🏻買咗翻屋企食,大約預熱2-3mins就可以了😆如果想即刻食,職員可以幫忙加熱♨️Bagel口感煙靭,加埋抹茶士多啤梨嘅Cream Cheese好夾,而且味道好濃郁,又唔會搶走大家嘅味,好中意呢個🥯✅Mochi Filled Pandan Cookies$48斑蘭麻糬曲奇唔會太甜,而且好大塊😍都係需要加熱先可以食,
💛好味指數:4.8/5💛
💜回頭指數:4.8/5💜
係銅鑼灣附近行完Sogo經過見到呢部貨車吸引咗我嘅注意🚚🚚

✅Cappuccino $42

✅Macha Latte $50

✅Macha Stawberry Bagel $32
幫襯甜品仲可以有優惠價買飲品,抵好多👍🏻

斑蘭麻糬曲奇唔會太甜,而且好大塊😍都係需要加熱先可以食,而且可以做到外脆內軟嘅口感☺️兩款甜品都好喜歡💕
🐻總結
第一次食Bagel🥯俾佢地搞到我迷上了😍仲要啲抹茶味好香濃🍵下次要試埋其他味嘅Bagel&Latte🥰雖然份量唔算好多,但係呢個質素值得一試👍🏻

📍Kremaro (銅鑼灣)
銅鑼灣景隆街2號地舖