2019-03-18
今日約了兩個表姐食飯,機緣巧合的情況下,去了這間令人有驚喜的越泰餐廳,不錯不錯!首先講裝修,好舒服,坐在沙化位,有窗景望到樓下亦好開洋!黃昏睇幾有 feel 坐得都幾舒服!我地好似三隻餓狼一樣,叫左都幾多野食,哈哈前菜當然是生蝦,生蝦我覺得配菜都好重要!而呢粒小小的蒜頭係令我俾左高分,放入口都幾辣,是新鮮的!叫了炸物拼盤,連生菜包,好好食喔!近鏡一樣咁吸引,打到現在的我都很肚子餓添 哈哈而我地亦點了青 curry 配薄餅,好好食啊!好掛住之前去印度食的味道!一併放進口 哈哈而緊係要食個菜!味道都唔錯!最後叫左個千層甜品!出面好似好少食千層糕係加了白耶汁,甜甜的,好味道!耶青,我真係每一次叫都會食埋d耶青肉,耶青肉,唔係好嫩嫩的,知唔知道點解?因為雖然耶肉不是 bb,但係所以耶子精華滲進哂耶水裡面,所以飲落真的好甜好甜!真係不錯,i will come back ! hhaaaa
坐得都幾舒服!
我地好似三隻餓狼一樣,叫左都幾多野食,哈哈
叫了炸物拼盤,連生菜包,好好食喔!
一併放進口 哈哈
而緊係要食個菜!味道都唔錯!
最後叫左個千層甜品!
出面好似好少食千層糕係加了白耶汁,甜甜的,好味道!