2024-07-22
💖太開心 終於有朋友陪我食聰嫂 自從寶琳店結業之後 我都再冇食過 🤩佢地重新回歸 都仲保持到水準😋 仲有更多款式 夜晚成日都大排長龍 好在今次約飯前甜品 唔洗排長龍終於食到🥳🌟龍眼椰果冰 皇牌果然係犀利👍🏻 點解龍眼嘅清甜味可以做到咁濃郁🥰 仲要食咗其他款再食 獨特嘅濃郁香味依然屹立不倒😍 好正🙌🏻🌟芒果奶昔雙皮奶 🤩口感非常豐富 清甜嘅芒果味 中層芒果奶昔似沙冰 絕冇假糖味 下層雙皮奶滑捋捋Match埋一齊食 好有趣 又滑又奶又清甜🤤🌟榴槤水晶珠 必食item 一上枱榴槤味已經充滿成個空間 面層係新鮮榴槤果肉 然後係濃郁細滑嘅雪糕 啖啖都食到榴槤香🤭 大滿足😚🌟布蕾醬焦糖脆脆雪糕牛角窩夫最近非常興嘅牛角窩夫 都係我最愛❤️ 切落去窩夫到 香脆嘅嚓嚓聲 好療愈💚 外脆內軟 再Match埋布蕾醬&雪糕 冷熱交織 甜度剛好 好好味🤤 說服自己一啲都唔邪惡🤪
🌟龍眼椰果冰
🌟芒果奶昔雙皮奶