2022-11-07 1625 瀏覽
間鋪收得早,平時好難4:30pm前食到,今日難得有時間 3:30pm好彩過到去。叫左白咖哩豬扒飯同卡邦尼雞扒飯。老實講白咖哩好大陣香料味我真係接受唔到,但老公ok, 佢食哂。卡邦尼我expect有芝士味,但完全冇的,亦唔濃,唔似出面啲卡邦尼,有點失望,但雞扒好有心機煎 好味的。野飲好大杯,味道正常。雖然食物未合我意,但店內其中一位店員真係好有禮貌好好態度,幫我拎tabasco,收走啲野驚我逼,幫我後落杯野飲,全部態度都好到令人深刻,依家出街食飯,真係成日都好似受氣咁,呢位店員真係少之有少,所以就算啲野唔岩我食,我都會因為呢位店員再去試其他食物,試到岩。好多謝你呀 令到個社會更美好,今日食得好開心😘