2019-06-06 325 瀏覽
平時間中都有去吓西九龍中心,雖然都算幾多野食,但又冇話覺得有咩特色又好好食嘅,因為喺網上見到編介紹好吸引,第一次見有可愛bearbear雪糕,仲要噤抵食,所以今日特登同朋友黎試吓開心吓支持一下小店啦!嘩果然係好開心好興奮,老闆好nice,由揀雪糕筒款式、雪糕味道同bearbear雪糕味道,對我地都好有耐性,而且我見佢都好用心去整,仲有又忍得到我同朋友兩個喺度自high發神經,係噤喺度話好得意好靚唔捨得食,真係救命,老闆見我地噤興奮所以問要唔要幫我地影返張相添基本上由你影相、食緊到食完,都仲興奮緊可能社會令人壓力大啦!而且小店嘅人情味、雪糕嘅外觀同創意仲有抵食度,真係令人放鬆同開心嘅!食物質量係形容為物超所值,唔可以話去到外國進口名牌子雪糕噤好味,但絕對係有正常雪糕噤好味,而且雪糕都keep到好耐都未溶,有足夠時間比你影夠相打咭,食落雪糕質感都好好,唔係雪芭噤冰,佢係由細食到大嘅正常雪糕質感,噤嘅價錢比到噤嘅質素宜家香港真係買少見少!真心覺得值得支持一下呢間小店,下次會去試埋個焦糖蜜瓜*雪糕筒+單球雪糕(普通雪糕球,有幾款味道選擇)+裝飾(糖膠小花花)=$25,雪糕另有幾款味道需另加$2

,老闆見我地噤興奮所以問要唔要幫我地影返張相添

基本上由你影相、食緊到食完,都仲興奮緊

雪糕筒+單球雪糕(普通雪糕球,有幾款味道選擇)+裝飾(糖膠小花花)=$25,雪糕另有幾款味道需另加$2,加一球(熊熊雪糕)另加$1
2019-06-05