對我黎講一間餐廳嘅好壞,食物嘅味道固然重要,不過要有完整嘅體驗,店員嘅服務態度同餐廳嘅氣氛更加重要👍🏻今晚食過晚飯後打算黎飲番杯,可惜暫時未有酒牌只能飲住mocktail同coffee先☕️🍸餐廳環境分室內同半室外,最鍾意半室外嘅設計,幾張大藤椅、白磚牆、黑白磚地,一邊放映黑白復古影片,另外近門口嘅雲石壆亦係一流打卡位📸 至於室內就好適合一大班人放工後黎放鬆下,青色發光嘅酒架,望住bartender認真沖調每杯飲品,係既寫意又享受👍🏻👍🏻👍🏻另外店員對飲品嘅質素亦好在意,係送上飲品嘅同時亦不忘叫我哋比意見👍🏻《Raspberry Mocktail 》係好refreshing😍粒粒嘅raspberry增添口感,梳打同青檸就中和番莓嘅甜味,甜度剛好,再加朵小玫瑰係面頭,成為一杯少女心滿滿嘅mocktail🍸《Mango Passion Fruit Mocktail》就甜左d,無左梳打嘅清爽感,多左份果汁嘅清甜,對比之下普通左少少,如果多啲層次就好喇😌另外亦多謝老闆們嘅熱情款待,《栗子Tiramisu》哩個組合都係第一次食😋栗子爽口,同tiramisu嘅軟身形成對比,平時淨食tiramisu嘅

另外亦多謝老闆們嘅熱情款待,《栗子Tiramisu》哩個組合都係第一次食😋栗子爽口,同tiramisu嘅軟身形成對比,平時淨食tiramisu嘅膩感亦被栗子破解左,絕對係最佳拍檔!

好期待佢哋拎到酒牌,希望不久之後再黎試埋佢嘅晚市😎