2019-01-18 54 瀏覽
相約朋友夜晚在旺角晚餐,係OpenRice 見到Nardo’s cafe 嘅環境好特別,於是決定一試。餐廳位置好方便,信和行前小小就到。環境方面,果然,給人一種好特別嘅感覺,全部都是紅白色的設計,好有格調。食物方面,我們叫了一個2人套餐,套餐內容好豐富,有頭盤、小食、主菜、甜品及飲品。☝🏻頭盤我們叫了一客鮮雜菜沙律配日式蛋醬及忌廉蘑菇湯。沙律味道不過不失,而蘑菇湯好濃味,有驚喜☝🏻小食(蜜糖雞翼拼芝士薯條)薯條量超級多,啱晒鍾意食薯條嘅我☝🏻主菜我地揀左芝士忌廉雞肉闊條麵,份量好大,芝士忌廉味好濃,好高質☝🏻甜品我們叫了紐約芝士蛋糕及特濃朱古力蛋糕,不得不提後者朱古力味極濃,令人想再回味整體而言,Nardo’s cafe無論環境定食物都幾高質,是一個不錯的晚餐體驗。

☝🏻頭盤

☝🏻小食(蜜糖雞翼拼芝士薯條)
薯條量超級多,啱晒鍾意食薯條嘅我

☝🏻主菜

☝🏻甜品